Späť na blog
Ostatné

Ukážky prác študentov kurzu Web Designer

Skillmea
18.01.2015
1 minúta čítania
Ukážky prác študentov kurzu Web Designer
Pozrite si ukážky prác študentov nášho košického kurzu Web Designer, ktorí počas 72 hodín na kurze a ďalších desiatok hodín strávených samoštúdiom a skúšaním, vytvorili tieto weby. Študenti nemali takmer žiadne predchádzajúce skúseností s tvorbou webov, takže pod vedením lektora Matúša odviedli naozaj skvelú prácu.
Prvý mesiac sa venovali len HTML a CSS, čiže úlným základom, na ktorých stojí každá webstránka. V ďalšom mesiaci weby prispôsobili pre prehliadanie na mobilných zariadeniach, keďže v súčasnosti už takmer 50% užívateľov pristupuje na web z tabletov alebo mobilov. Posledný 3. mesiac sme sa venovali JavaScriptu a jQuery, pomocou ktorých sú webstránky oživené rôznymi animáciami a efektami.
2 študenti získali nami avizovanú stáž u lektora Matúša, takže budú na dennej báze v kontakte s kódovaním a prácou na reálnych projektoch. Všetkým držíme palce vo svojom ďalšom rozvoji, veľa dobrých webov a spokojných klientov ;) 
Konkrétne ukážky prác
Personálna stránka Matúša
Matúšov web pre SKI Dubovica
Mirka vytvorila web pre chovateľskú stanicu
Petrin web sprostredkúva prácu pre zdravotné sestry
Zuzanin web je zameraný na projekciu a realizáciu záhradAk sa chceš tiež naučiť tvoriť webstránky od úplných základov, v Košiciach budeme otvárať ďalší kurz. Stačí sa nezávazne 
prihlásiť a počkať na zverejnenie termínu ;)
Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by ťa zaujímať

Nezmeškaj info o nových kurzoch a špeciálnych ponukách