Späť na blog
Novinky

Staň sa naším affiliate partnerom

Skillmea
08.11.2017
1 minúta čítania
Staň sa naším affiliate partnerom
Learn2Code sa vzdelávaniu digitálnych zručností venuje už pár rokov a ide o naozaj etablovaný projekt. Neustále produkujeme nové online alebo prezenčné kurzy, rozširujeme ponuku aj o úplne nové témy. 
Ponúkame ti spoluprácu v podobe affiliate partnerstva a teda ak predáš cez svoje cieľové skupiny naše kurzy, odmena v podobe 25% z predaja je tvoja. Ak teda predáš napríklad jedno ročné predplatné našich online kurzov v hodnote 199 Eur, tak 50 Eur je tvojich. A to sa oplatí!

Pre koho je to vhodné?

Ak sa zaujímaš o digitálny svet, technológie, online marketing, videoprodukciu, biznis či podnikanie, si vhodný kandidát stať sa affiliate partnerom. Ak máš vlastný blog, webstránku či portál alebo máš veľa followerov / subscriberov na sociálnych sieťach, si ideálny partner pre náš affiliate systém.

Ako sa stať affiliate partnerom?

Je to úplne jednoduché. Stačí sa zaregistrovať do nášho affiliate systému, vygenerovať si unikátny link a ten zdieľať. Je možné použiť nami predpripravené bannery a umiestniť ich na svoj web, do newslettrov a podobne. Pokiaľ si niekto na základe tvojho odkazu nakúpi niektorý z našich kurzov, uvidíš túto aktivitu ihneď v Menu - Prehľady. O uskutočnenej objednávke ti takisto príde potvrdzujúci email. 
Poď do toho, tešíme sa na spoluprácu s tebou ;) 
Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by ťa zaujímať

EU CodeWeek 2017
Novinky
27.09.2017
Marián Kristeľ

EU CodeWeek 2017

Minulý rok sa takmer milión účastníkov zapojilo do niektorého z 23 000 podujatí organizovaných v rámci kampane EU CodeWeek 2016. Akcie sa konali vo viac ako 50 krajinách sveta a teda CodeWeek už nie je len čisto európskou záležitosťou. [Image] Čo je CodeWeek?CodeWeek je kampaň, ktorej cieľom je popularizovať programovanie a digitálny svet v EÚ a vo svete. Cieľom tejto kampane je ukázať, že programovanie nie je určené len pre úzku skupinu odborníkov, ale pomocou neho je možné realizovať vlastné nápady. CodeWeek oslavuje tento rok svoje piate narodeniny a školy, učitelia, programátori, vzdelávacie organizácie pripravujú rôzne akcie, ktorými sa snažia spopularizovať programovanie. Ako sa zapojiť?Deti, mládež, alebo aj dospelí sa môžu zúčastniť akcií zverejnených na stránke codeweek.eu. Programátori alebo vzdelávacie organizácie si môžu vytvoriť vlastné verejné akcie a pozvať ľudí, aby im ukázali, ako programovanie vyzerá v praxi. Učitelia a školy rovnako môžu zorganizovať rôzne mini kurzy alebo sa s žiakmi zúčastniť na programátorských podujatiach v ich regióne.  Chceš sa zapojiť so svojím podujatím? Pridaj ho na stránku events.codeweek.eu. Tu si aj vieš vyhľadať zoznam plánovaných podujatí. Zatiaľ ich tam nie je veľa, ale určite budú pribúdať :) Prečo začať s programovaním?Spôsob akým pracujeme, ale aj komunikujeme sa vplyvom rýchlo sa vyvíjajúcich technológií mení. Nauč sa programovať a zlepši svoju digitálnu gramotnosť, prestaneš byť konzumentom v digitálnom svete, staneš sa jeho tvorcom. Zlepšíš aj svoj prístup k riešeniu problémov, čo určite využiješ aj v bežnom živote. V neposlednom rade, tvoje uplatnenie na trhu práce rapídne zlepšíš. Máme tu aj pár štatistík: v súčasnosti sa vyžadujú aspoň nejaké IT zručnosti vo viac ako 90% pracovných pozícií. Dopyt po IT odborníkoch rastie ročne o viac ako 3%, avšak IT zamerané školy nedokážu tento dopyt pokryť svojimi absolventami. Pokiaľ sa nebude tento problém riešiť, do roku 2020 bude v EÚ chýbať viac ako 800 000 IT špecialistov.  Learn2Code organizovalo EU Code Week workshopy aj minulý rok, vyzeralo to na nich približne takto: Čo teda urobiť ďalej?Vytvor vlastný event alebo sa pridaj do nejakého, ktorý pribudne na mape. Pokiaľ si nevieš poradiť, kontaktuj nás a radi ti pomôžeme s organizáciou :) Kľudne followuj oficiálny EU Code Week twitter profil -> https://twitter.com/CodeWeekEU a pri zdieľaní na sociálnych sieťach používaj hashtag #CodeEU. Pomôžeš tak šíreniu povedomia o akcii. 
Pripravované online kurzy - september 2017
Novinky
02.09.2017
Marián Kristeľ

Pripravované online kurzy - september 2017

Cez leto sme sa neulievali, ale usilovne sme makali na tvorbe nových online kurzov. Čo sme si pre teba pripravili na túto jeseň? Čítaj ďalej, dozvieš sa všetko podstatné. Google Tag ManagerOnline marketéri, pozor! Vďaka tomuto online kurzu budete mať konečne poriadok vo všetkých meracích kódoch na svojom webe. Google Tag Manager alebo po slovensky Správca značiek Google ti uľahčuje prácu, ušetrí čas a eliminuje prípadné chyby v správe rôznych meracích kódov. V GTM môžeš spravovať meracie kódy Google Analytics, Google AdWords, ale aj tých, ktoré nie sú od Google, napr. Hotjar, Facebook Pixel a pod. Kurz vypúšťame na svetlo sveta už čoskoro.[Google Tag Manager eliminuje chyby v správe meracích kódov] Excel pre pokročilýchNa https://skillmea.sk nájdeš už teraz online kurz Excelu, rozhodli sme sa ale pozrieť tomuto najrozšírenejšiemu tabuľkovému editoru lepšie na zúbok a pripravujeme online kurz Excel pre pokročilých. Môžeš sa tešiť na vysvetlenie ďalších funkcií Excelu, vzorcov, kontingenčných tabuliek a veľa ďalšieho. Kurz bude k dispozícii približne v polovici septembra 2017. SassYablkov nový kurz sme sľúbili vydať už v auguste, Roman si však zobral zaslúženú dovolenku. Na dobré sa však oplatí čakať a tak sa na tento nadupaný online kurz môžeš tešiť v tomto mesiaci. Automatizované testovanie softvéru (Selenium)Hot novinka, online kurz pre všetkých, ktorí sa chcú vydať na cestu testovania webových aplikácií. V kurze ochutnáš trochu z Javy, budeš pracovať s databázami a na testovanie využiješ nástroj Selenium. V kurze na teba čaká niekoľko praktických ukážok od skúseného testera webových aplikácií. C# pre začiatočníkovViacerí ste sa pýtali na C alebo C++ kurz, my sme si však pre vás nachystali C# online kurz. Syntax tohto jazyka vychádza z C a C++ a programovací jazyk C# je objektovo orientovaný. V kurze sa naučíš programovať v tomto jazyku a spravíš si funkčnú aplikáciu.[Do zbierky nám pribudol kurz C#] PythonPred pár mesiacmi sme si robili prieskum medzi vami, našimi super študentami a na prvom mieste v rebríčku kurzov, ktoré by ste chceli na https://skillmea.sk mať, je práve programovanie v jazyku Python. Rozhodli sme sa splniť vám toto želanie a tučný online kurz na Python pripravujeme. Najneskôr začiatkom októbra by mal byť kurz hotový.[Pracujeme aj na kurze programovania v jazyku Python]Ktorá téma ti ešte na Learn2Code chýba? Čo by si sa chcel(a) naučiť?
Nové a pripravované online kurzy
Novinky
15.07.2017
Marián Kristeľ

Nové a pripravované online kurzy

Neustále pre vás pripravujeme nové online kurzy, aby ste sa mohli neustále vzdelávať a zlepšovať sa. Tu je krátky zoznam kurzov, ktoré sme nedávano zverejnili a tiež, ktoré v lete 2017 pridáme. Nové online kurzyMovie Maker (Adobe Premiere Pro) S týmto novým online kurzom nahliadneš do sveta videa, strihu a postprodukcie a naučíš sa pracovať v jednom z najpoužívanejších programov na editáciu videa Adobe Premiere Pro. Visual Design: dizajn vlastného trička Pokiaľ si chceš nadizajnovať vlastný motív na tričko, v tomto kurze ťa to krok za krokom naučí náš nový lektor Peter. Do kurzu sa môžeš prihlásiť a študovať ho úplne zadarmo. Pripravované online kurzyZáklady programovania a OOP Yablkova horúca novinka, ktorú nájdeš na https://skillmea.sk už čoskoro a v ktorej ťa Yablko naučí programovať a tiež základy objektovo orientovaného programovania. Použije na to PHP, čo je stále najpoužívanejší programovací jazyk u nás, ale všetko, čo sa naučíš, vieš použiť aj v iných jazykoch. Kurz bude zverejnený ešte v júli. [UPDATE: kurz bol zverejnený] Social Media Marketing Ak sa chceš naučiť plávať v modrých vodách Facebooku a tiež Instagramu, nemôžeš si nechať ujsť novinku - online kurz Social Media Marketing. Facebook aj Instagram sa zo sociálny sietí postupne zmenili na mediálne platformy a to je skvelý dôvod, prečo sa s nimi naučiť pracovať. Kurz zverejníme tiež veľmi skoro :)  [UPDATE: kurz bol zverejnený] Final Cut Pro Máme síce kurz Adobe Premiere Pro, ale pre veľkých Apple fanúšikov chystáme aj Final Cut Pro kurz strihu a editácie videa. Naučíš sa okrem iného robiť animácie, farebné, zvukové a textvé efekty vo Final Cut Pro. Kurz bude dostupný v auguste. Sass Yablkova ďalšia novinka - online kurz zameraný na CSS preprocesor Sass. Vo všeobecnosti nám CSS preprocesory uľahčujú dodržiavať zásadu DRY (Don't Repeat Yourself) a tým zvýšiť prehľadnosť nášho kódu. Máš sa na čo tešiť, kurz bude vonku v auguste. Git Pri programovaní a práci na webových alebo iných projektoch často pracuješ so súbormi, s inými programátormi v tíme a preto je dobré vedieť používať verziovacie nástroje. Po absolvovaní nášho nového online kurzu Git pre začiatočníkov nebudeš mať problém pracovať so súbormi a ich sledovanie bude pre teba samozrejmosťou. Kurz zverejníme v auguste. [UPDATE: kurz bol zverejnený] Zoznam online kurzov Na ktorý kurz sa najviac tešíš a ktorý kurz by si chcel na Learn2Code vidieť? Napíš do komentára.

Nezmeškaj info o nových kurzoch a špeciálnych ponukách