Späť na blog
Novinky

Päť online kurzov pre každého správneho marketéra

Martina Baumann
25.06.2017
3 minúty čítania
 Päť online kurzov pre každého správneho marketéra
Tento piatok sme oznámili horúcu novinku a to, že sme sa dohodli s chalanmi z Truniversity a kúpili sme ich online kurzy. Zároveň sme však prebrali vedenie nad celým Truniversity, čiže odteraz je tento projekt v našej réžii, ale základná myšlienka vzdelávania zostáva žiť naďalej.

K tomuto kroku sme sa rozhodli preto, lebo vám, našim super študentom, chceme prinášať nový a čerstvý obsah. A o kurzy na témy ako sú SEO, Google AdWords a ďalšie z online marketingu ste sa nás často pýtali.
Už teraz teda môžete na skillmea.sk študovať online a vzdelávať sa v témach ako sú copywriting, SEO, performance marketing, komunikácia na Facebooku alebo Google AdWords. Ide o špičkové kurzy, ktoré vyvinuli kvalitní lektori. 

Sú to tieto kurzy 👇  
Pre koho je tento kurz určený? Už z názvu je nám jasné, že všetci kopíci si prídu na svoje. Teda všetci tí, ktorí sa chcú naučiť písať kvalitné texty či už online alebo offline projekty.  Nájde si tu dôležité informácie každý, kto chce robiť pútavý obsah, ktorý predáva. 

Tento kurz je o PPC kampaniach a ich vyhodnocovaní, pričom hlavnými témami sú stratégia, kreativita, mediálne nástroje, optimalizácia webstránky, práca s používateľmi, testovanie a samotné vyhodnocovanie.

Že Facebook nie je len o lajkovní statusov, fotiek a zabíjaním nudy v škole či práci aj v podobe nekonečného četovania s kamošmi, ťa presvedčí tento kurz. Facebook je právom kľúčovým nástrojom marketingu každej firmy. Okrem dôvodov, prečo je dobré FB využiť, sa dozvieš i to, ako vytvoriť stratégiu komunikácie na sociálnych sieťach, ako dosiahnuť čo najväčší počet svojich fanúšikov, ako postovať jednotlivé texty a v akom čase, akým chybám sa na FB vyvarovať a mnohé iné činnosti súvisiace s FB.

Kurz ťa zasvätí do základov SEO, dozvieš sa všetko potrebné na to, aby si vedel tú-ktorú techniku využiť pre svoj konkrétny web a zároveň tu nájdeš návody, ako používať jednotlivé nástroje či tipy na bezplatné SEO nástroje.

Máš webstránku alebo e-shop a chceš získať ďalších návštevníkov? Tak šup do tohto kurzu, kde sa naučíš pracovať s Google AdWords tak, aby tvoje produkty a služby vždy našli tí správni zákazníci.
A takto nejako vyzeral náš meeting
Aj naďalej budeme tvoriť nové online kurzy, programátorské, dizajnérske aj online marketingové kurzy. Ďalšie novinky na Learn2Code už čoskoro.
Si s výberom online kurzov spokojný, našiel si si v ponuke niečo aj pre teba? Ktorý kurz si vyberieš ty?
Martina Baumann

Som predovšetkým novinárka, pracovala som napríklad v TASR, v Učiteľských novinách, externe spolupracujem s niekoľkými webmi. Venujem sa rôznym oblastiam - v poslednom čase však najmä vzdelávaniu. Nerozumiem IT, neviem naprogramovať webstránku ani mobilnú aplikáciu, napriek tomu o IT rada a veľa píšem. 


Mohlo by ťa zaujímať

Vybrali sme ukážky prác študentov kurzu grafiky z Košíc
Novinky
12.05.2017
Skillmea

Vybrali sme ukážky prác študentov kurzu grafiky z Košíc

Stanley Mácha má už svoju premiéru u nás úspešne za sebou. Odšoféroval totiž svoj prvý prezenčný kurz grafiky v Košiciach. Jeho študenti sa naučili ovládať Photoshop a Illustrator. Počas šiestich týždňov si vytvorili svoje vlastné logo, vizitku, základný dizajn manuál či dizajn webu. Vzniklo aj niekoľko pekných prác, ktoré si nechceme uškrečkovať len pre seba! Radi by sme ich zdieľali aj medzi vami, tak poďme na to. [Jakub v kurze vytvoril identitu pre firmu, ktorá vyrába organické hnojivá z ovčieho trusu.] [Identita pre sprievodcu mestom, ktorú navrhla a nadizajnovala Julka.][Identita pre upcycled módne doplnky (príklad prezentuje tašky vyrobené z vyradených bezpečnostných pásov) od Lucky.][Megi vytvorila identita pre eventovú agentúru, ktorá organizuje metalové koncerty.][Vlado nadizajnoval identita pre komunitu snowboarderov][Posledná ukážka jedného zo študentov, Marek pripravil identitu pre smart home:] [Marekove Smart Home]Pokiaľ sa tiež chceš nakopnúť a začať s grafikou, určite mrkni na naše kurzy venované dizajnu :)
IT ženy dnes majú svoj deň
Novinky
27.04.2017
Martina Baumann

IT ženy dnes majú svoj deň

Žien v IT je stále ako šafránu, sú skôr vzácnosťou a v porovnaní s mužmi ich je skutočne málo. A keďže všetko vzácne a výnimočné si zvykneme nejako pripomenúť a hýčkať, výnimkou nie je ani dnešný deň - ten patrí IT ženám, ajťáčkam, programátorkam, všetkým ženám, ktoré sa venujú digitálnym technológiám a vôbec všetkým, ktoré sa nejakým spôsobom o IT zaujímajú (super, teda oslavujem aj ja). O čom teda hovorím? Girl’s Day Je to niečo ako MDŽ - skoro to isté s tým rozdielom, že namiesto karafiátu a bonboniéry môžu muži ženám podarovať najnovšiu klávesnicu alebo rovno kvalitný PC - prípadne aj nejaký z našich kurzov (alebo rovno predplatné) by určite mnohé ženy potešil. Naspäť k dnešnému sviatočnému dňu Girl’s Day - ide o celosvetový deň žien v informačno-komunikačných technológiách (IKT), ktorý sa koná vždy štvrtý štvrtok v štvrtom mesiaci! Tento rok pripadol na 27. apríla! A čo hovoria štatistiky? Koľko žien v porovnaní s mužmi pracuje, alebo sa zaujíma o prácu v IT? Podľa podkladov Profesie, ktoré nám vypracoval a poskytol analytik Tomáš Janotík, je v IT segmente až 87 percent mužov. Z toho zvyšok tvoria ženy. Takže podľa štatistík môžeme skutočne zhodnotiť, že situácia na Slovensku hovorí v prospech mužov, ktorí vo veľkej prevahe pracovne dominujú práve v IT oblastiach.  Na základe životopisov, ktoré uchádzači posielajú prostredníctvom spomínanej Profesie,  najviac sa uchádzačky zaujímajú o pozície: User experience Expert, Web dizajnér, Databázový analytik, Business Intelligence Specialist, Scrum Master a Technical writer. Týždeň s úspešnými ajťáčkami, Slovenkami! My sme v rámci tohto týždňa pripravili zopár rozhovorov so zaujímavými IT ženami. Naším zámerom je priniesť inšpiratívne príbehy žien, ktoré sa IT nezľakli a dnes sú úspešné programátorky, analytičky a pracujú v IT! Rozprávala som sa s Alex, Ivkou a Luckou. [Image] A práve ony ma presvedčili o tom, že aj svet informačných technológií nemusí byť vôbec nudný, fádny. Naopak, som presvedčená, že s ich povolaniami sa spája mnoho príležitostí - napríklad spomeniem len cestovanie, spoznávanie nových ľudí a kultúr, ktoré ich môžu neustále posúvať vpred. Ako večný IT začiatočník som si teda sľúbila, že povýšim svoje znalosti o nejaký ten level vyššie. Dievčatá, ďakujem za inšpiráciu a dúfam, že rovnako to nakopne aj ďalšie z vás, ktoré stále zvažujete, či sa oplatí investovať napríklad do online kurzov - nezabúdajte, nemusíte byť rovno programátorky! Je niekoľko iných smerov, v ktorých sa môže každá jedna z nás nájsť. Skúste trebárs design, tam sa nejedna kreatívna duša môže dostatočne vyriadiť. Nebojte sa toho...teším sa na všetky, ktoré toto aspoň trošku nakoplo a povedali si, že idú si vylepšiť svoje digitálne zručnosti. Páčil sa ti tento článok? Venuj mu 👍  Ak máš na nás nejakú otázku, napíš ju dole do komentára 👇  
Pomocou KOMPASu môžeš absolvovať kurzy u nás zadarmo
Novinky
09.02.2017
Martina Baumann

Pomocou KOMPASu môžeš absolvovať kurzy u nás zadarmo

Online kurz zadarmo pre nezamestnanýchTento článok bol aktualizovaný pre rok 2022.  Ak si nezamestnaný a zároveň si evidovaný na úrade práce, máš veľkú šancu urobiť si u nás kurz zadarmo, ktorý ti príslušný úrad práce preplatí. Takto si môžeš vybrať kurz, ktorý by si rád absolvoval a po jeho ukončení nemusíš nič platiť. Vyrieši to za teba úrad práce. Nepočul si nikdy o projekte RE-PAS  KOMPAS+ Úradu prace? V nasledujúcich riadkoch sa dozvieš, čo všetko zahŕňa a ako ho môžeš využiť vo svoj prospech. Aby však takúto pomoc od štátu ľudia nezneužívali, je potrebné urobiť konkrétne kroky a splniť určité podmienky, ktoré treba na získanie RE-PASu KOMPASu. Nie je to však nič zložité, zvládneš to aj ty! Ak si adept na RE-PAS KOMPAS, tak sa ťa týka nasledovný postup:  Ako si podať žiadosť KOMPAS+• Najskôr si vyber z ponuky našich kurzov: PREZENČNÉ KURZY (v mestách Bratislava, Košice, Banská Bystrica, Žilina) Prezenčné kurzy už neorganizujeme, v súvislosti s nástupom pandémie COVID-19 sme všetky prezenčné aktivity prerušili a plne sa sústreďujeme už len na online vzdelávanie pomocou online videokurzov. ONLINE KURZY (Webrebel HTML/CSS/jQuery, PHP/MySQL, Laravel, WordPress, Photoshop, online marketing, Microsoft Office a ďalšie stovky online kurzov) • Následne ti vyplníme žiadosť tak, aby spĺňala všetky potrebné náležitosti a mala čo najväčšiu šancu na schválenie. Žiadosť si vyzdvihneš osobne alebo ti ju zašleme na tvoju adresu. • Kompletne vyplnenú žiadosť odnesieš na príslušný Úrad práce. Počkáme približne 14 dní, čo je lehota Úradu práce na posúdenie žiadosti od uchádzača. Posudzujú sa rôzne kritériá, ako napríklad zvolený kurz, tvoju dĺžku evidencie na Úrade alebo vzdelanie. • Zapíšeme ťa do kurzu, na ktorý si sa prihlásil/a a ktorý ti najviac vyhovuje. Študuješ v dohodnutom termíne a formáte, všetky vzdelávacie materiály od nás dostaneš. Financie na preplatenie kurzov na Úradoch práce sa míňajú rýchlo, preto neváhaj s podaním žiadosti a kontaktuj nás ešte dnes. Na čo si dať pozor?Pozor na termíny - tie sú naozaj dôležité a aj od nich sa odvíja úspešnosť podania žiadosti! Všetky dokumenty je potrebné na úrad práce doručiť v stanovenom termíne a žiadosť musí byť na úrade práce podaná najneskôr 15 dní pred termínom začiatku kurzu. Počas doby trvania kurzu sa nesmie stať, že ťa vyradia z evidencie uchádzačov o zamestnanie. Je to samozrejme možné, musíš však informovať úrad práce a samozrejme aj nás. Ak si v minulosti podnikal (mal si založenú živnosť alebo s.r.o.), je potrebné na úrade práce doložiť potvrdenia, že nemáš podlžnosti voči Sociálnej poisťovni, zdravotným poisťovniam, Daňovému úradu alebo Inšpektorátu práce. Sme tu pre tebaAk máš otázky, napíš nám e-mail na info@skillmea.sk alebo nám rovno zavolaj na číslo 0949 428 812. Radi ti pomôžeme vyplniť žiadosť alebo odpovieme na tvoje otázky. Požiadaj o RE-PAS KOMPAS+ ešte dnes a už o niekoľko týždňov ti naše kurzy pomôžu zmeniť život!

Nezmeškaj info o nových kurzoch a špeciálnych ponukách